CONTACT

Najaarsweg 19A
7532 SK Enschede
Tel. 053-303 00 94
E-mail: info@trafficbeveiliging.nl
WEBSHOP
•  Webshop
VERKEER
•  Verkeer
•  Opleiding VKR
Samen sterk in duurzaam werk

Werkpakt is het keurmerk van de gemeente Enschede voor bedrijven die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap. 

Traffic Beveiliging B.V. is sinds 27 oktober 2015 onderscheiden met dit keurmerk, omdat Traffic Beveiliging B.V. zich onderscheid door sociaal ondernemerschap. Op 30 november 2016 is het certificaat wederom aan Traffic Beveiliging BV uitgereikt.

Traffic Beveiliging onderneemt maatschappelijk verantwoord, is actief betrokken bij de het vinden van een oplossing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij invulling van ontstane arbeidsplaatsen wordt in eerste aanleg gekeken naar de doelgroep via Werkplein Twente (www.werkpleintwente.nl). De geschikte kandidaten worden opgeleid en krijgen coaching in het werkveld. De directe coaching zorgt voor persoonlijke aandacht voor de medewerker, die zich daardoor prettiger en meer betrokken voelt bij de organisatie.

Het keurmerk laat zien dat Traffic Beveiliging B.V. bijdraagt aan een duurzame oplossing voor de groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben ervaren dat er veel potentieel zit in deze groep en wij bieden deze mensen graag een kans.

Wij investeren graag extra in medewerkers en daarmee in de kwaliteit van onze dienstverlening. Ook in het verkeer en veiligheid.
 
UW PARTNER IN VERKEER & VEILIGHEID