Skip to content

Alarmopvolging

Indien uw alarm afgaat sturen wij snel een surveillant aan.

Alarmopvolging

Vervolgacties

Hij controleert het pand aan de buitenzijde op aanwezige inbraakschade.
Bij inbraakschade of andere bijzonderheden zorgt de surveillant direct voor de nodige vervolgacties. Deze kan zijn informeren van een contactpersoon, waarschuwen van politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van derden om het gebouw weer afdoende af te sluiten. Deze vervolgacties worden vooraf met elkaar besproken en in procedures vastgelegd

Indien er sprake is van een melding zonder ooraak (een zogenoemde loze melding) zal onze surveillant na controle van het gebouw het alarm weer inschakelen.

Rapportage

Van iedere alarmopvolging wordt een rapportage bijgehouden. Hierin staan alle bijzonderheden van de alarmmelding zoals:

  • Tijdstip melding
  • Tijdstip dat de surveillant ter plaatse is en vertrekt
  • Wie gewaarschuwd zijn en wanneer
  • Welke verdere acties zijn genomen om het gebouw weer veilig te krijgen.

Deze rapportage wordt de volgende dag aan de contactpersoon verstuurd, zodat deze altijd op de hoogte is van de gebeurtenissen.

24/7

Alarmmeldingen of andere bijzonderheden kunnen altijd ontstaan. Ook als het er het minst op voorbereid bent. Wij staan 24/7 voor u klaar om de meldingen zo spoedig mogelijk en conform de gemaakte afspraken af te handelen.

Naast onze reactie op alarmmeldingen is het ook mogelijk om uw gebouw preventief door ons te laten controleren. Dat kan op vaste of variabele tijden. Zie hiervoor de pagina “Mobiele Surveillance”.