Skip to content

Overige beveiliging

Traffic Beveiliging en Veiligheid BV beschikt over een vergunning met nummer: ND5664

Overige beveiliging

Traffic Beveiliging & Veiligheid BV beschikt over een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid afgegeven vergunning, bekend onder nummer ND-5664. Dit betekent dat het ministerie toestemming heeft gegeven aan Traffic Beveiliging & Veiligheid BV om beveiligingswerkzaamheden uit te voeren in Nederland.

Vakbekwaamheid

Alle medewerkers van Traffic Beveiliging & Veiligheid BV zijn gescreend door de regionale politie. Na deze screening ontvangen de beveiligers een legitimatiebewijs. Dit is de toestemming om voor Traffic Beveiliging & Veiligheid BV beveiligingswerkzaamheden uit te mogen voeren.

Onze medewerkers beschikken over een grote mate van ervaring en vakbekwaamheid. Ze worden regelmatig bijgeschoold. Bijvoorbeeld het omgaan met weerstand en agressie, Basis Veiligheid (VCA) en Bedrijfshulpverlening.

Traffic Beveiliging & Veiligheid BV is een regionaal beveiligingsbedrijf met een platte organisatiestructuur. De communicatie binnen de organisatie gaat daarom snel en adequaat. De inzet van beveiligers op korte termijn behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Beveiligingsdiensten

De beveiligingsdiensten van Traffic Beveiliging & Veiligheid bestaan onder andere uit het leveren van:

  • Mobiele Surveillance
  • Alarmopvolging
  • Visotaties
  • Objectbeveiliging.

Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij graag naar de betreffende pagina’s.