Skip to content

Over ons

Traffic Beveiliging BV is opgericht op 7 oktober 2014.

Over ons

Traffic Beveiliging BV is een onderneming die zich bezig houdt met veiligheid op de weg en beveiliging van uw bedrijf, bedrijventerrein en woning. Zij doen dit met behulp van vakbekwame beroepsverkeersregelaars en gecertificeerde beveiligingsmedewerkers die 24/7 inzetbaar zijn.

Traffic Beveiliging

Doelstelling is om de opdrachtgevers met verkeersregelaars te ondersteunen in de toenemende vraag naar veiligheid op de weg. Of het gaat om een evenement, werkzaamheden aan de weg (reparaties, aanleg of een calamiteit) of ondersteuning op parkeerplaatsen en parkeergarages.

Sinds 1 juli 2016 is Traffic Beveiliging in andere handen gekomen. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om, naast de activiteiten van onze verkeersregelaars, ook beveiligingsdiensten en opleidingen te verzorgen.

Verkeersregelaar

Onze verkeersregelaars voldoen aan de landelijk gestelde eisen, beschikken over een VOG, zijn in het bezit van de landelijke aanstellingspas aangevuld met trainingen op gebied van VCA, GPI en BRL9101. Bovendien beschikken de verkeersregelaars over een BHV-certificaat met AED. Naast het leveren van verkeersregelaars beschikken wij over de kennis om een verkeerplan, veiligheidsplan of risicoanalyse op te stellen. Ook het verzorgen van de  noodzakelijke verkeersmaatregelen behoort tot de mogelijkheden.

Beveiliging

De beveiligingsdienst heeft een door het Ministerie van Justitie afgegeven vergunning onder nummer ND-5669. Onze beveiligingsmedewerkers zijn door politie en Justitie gescreend alvorens ze door ons worden ingezet. Ze beschikken over de vereiste beveiligingsdiploma’s aangevuld met trainingen op gebied van VCA, GPI en zijn tevens in het bezit van een BHV-certificaat met AED.

beveiliging

Opleiding en training

Wij verzorgen de opleidingen voor verkeersregelaars, VCA, BHV/AED en BRL9101 in eigen beheer en maken daarbij gebruik van gecertificeerde trainers en trainingsbureaus. Omdat wij de trainingen en opleidingen zelf verzorgen, hebben we goed zicht op de capaciteiten en kwaliteiten van onze medewerkers. Hierdoor wordt de training in de praktijk op de persoon afgestemd, hetgeen de inzetbaarheid en de professionaliteit ten goede komt.

Kortom, wij verzorgen uw totaaloplossing voor veiligheids- en beveiligingsvraagstukken.